KADROMUZ

Lütfi ŞEN - Okul Müdürü

.08/09/1969 tarihinde Bursa Yenişehir Paşayayla Köyü´nde doğdum. Paşayayla Köyü İlkokulu´nda başladığım ilk öğrenimimi Orhangazi Alitekin İlkokulu’nda tamamladım. Ortaokulu Orhangazi İmam Hatip´te,  liseyi ise Gemlik İmam Hatip´te okuyarak 1987 yılında mezun oldum. Aynı yıl Gazi Üniversitesi Bolu Eğitim Yüksekokulu’nu kazandım ve 1989 yılında mezun oldum. eş durumundan 05/03/1990 tarinde Bursa Yenişehir Dereköy İlkokulu’na atanarak meslek hayatıma başladım. Dere Köy İlkokulu´ndan sonra sırasıyla Orhangazi Sölöz İlköğretim, Orhangazi Alitekin İlkokulu, Yenişehir Süleymanpaşa İlkokulu, Müyesser İbrahim Sünnetçioğlu İlköğretim  Okulu’nda öğretmen ve müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra, 12/04/2011 tarihinde  Yenişehir Yolören İlk/orta Okulu’na Okul Müdürü  olarak atandım. Burada dört yıl görev yaptıktan sonra 2015-2018 yılları arasında Yenişehir Akçeşme İlkokulu‘nda Müdür Vekili olarak görev yaptım. 11/08/2018 tarihinde yeniden kadromun bulunduğu Yolören İlk/Ortaokulu Müdürlüğü görevime döndüm Yolören İlkokulu´nda bir yıl görev yaptıktan sonra 8 yıllık çalışma süremin dolması nedeniyle tarcih yapıp Koyunhisar ilkokulu´na atandım ve halen Koyunhisar İlkokulu´nda Okul Müdürü olarak görevime devam etmekteyim. Evli ve 2 kız çocuk babasıyım.